lauantai 26. maaliskuuta 2022

Luulotautisten kokoontumis ajot 2022

 Onhan tässä mennyt aikaa ja joillakin palanut tupakkia ja toisilla hermot. Mitta kaikkeen on tähdellisesti piilotettu, koska ei tavallinen taaplaaja kestä kaikke sitä, mitä kuliseissa on juonittu vuosisatoja. Niin luit aivan oikein ja siitä seuraa suuret manoveerit joka puulaakissa, mitä ihmiset ovat rakennelleet paremman elämän toivossa. Kyse on aina paremman rakentamisesta, mutta valitettavasti, kun parempaa yritetään pykätä pystyyn toisia hyväksikäyttäen ja alistaen, rakennelmat eivät tule kestämään. 

Rakenteiden kaatuminen on melkoisessa vauhdissa ja niiden sekaan kaatuu moni  kunnianhimoonsa tukehtuva ihmispolo. Yksinkertaisten asioiden tajuaminen näyttää olevan mahdotonta niille, jotka kuvittelevat olevansa enemmän ja parempia. Heidän ahneutensa on loputonta ja niimpä he myös putoavta korkeimmilta jakkaroilta. Kipeää käy jokaiselle mutta parhaiten selviävät  ne, jotka eivät ole menettäneet uskoaan kaikkivaltiaaseen. Heitä on olemassa, koska he ovat tässä prosessissa totuuden puolustajia eivätkä pelkää. 

Pelkoonsa juuttuneet eivät kykene ajattelemaan selkeästi ja luulotautisten manoveerit saavat mitä hulluimpia muotoja. Tervejärkiseillä on täsi työ pitää naama peruslukemilla ja koettaa suhtautua asiallisesti tonttuilijoihin, jotka kertakaikkiaan eivät ymmärrä järkipuhetta. Heidän eteensä on tehty työtä vuosisatoja mutta he eivät vain kykene nostamaan tajuntaansa. He ovat kuitenkin samalla tavalla Luojansa lapsia ja tunnetustihan Jumala on pitkämielisyydessään huippu tyyppi. Eli lohdun sanoja niille, jotka ovat yrittäneet kannatella päättömästi säntäileviä sukulaisia ja tuttavia. On hyvä tietää, ettei arvonimi tai lukemisen määrä korreloi älykkyyden kanssa. Täysiä tolloja löytyy enemmistö juuri fariseuksista ja kirjanoppineista.

Hulluus alkaa olla huipussaan eli kohta alkaa todellinen mahalasku. Miten siitä itse kukin selviää on seurauksia menneistä teoista. Tosilla ei ole hätää mitään vaan toisilla tulee löysät housuihin joka käänteessä. Hermojen riekaleisuus kun sekottaa koko kehon ja siihen kun höystöksi on tujautettu kunnon aineet niin ei käy Henrikiäkään kateeksi. Sääli on sairautta ja se ei auta, mutta jotakin kättä pitempää kannattaa varata ovenpieleen, jos meinaavat rynniä saranoiden puolelta sisään.

En halua pelotella, koska mitään pelkoon perustuvaa ei pidä ylläpitää tai lisätä. Luottamus rakentuu maalaisjärkeen ja sen saaminen käyttöön on mahdollista juurille palaamisen kautta. Miten ne entis aikojen ihmiset selättivät vihulaiset? Olipa vihulaiset naapureita tai luonnonvoimia. Yhdessä tekemällä tämäkin savotta selvitetään. Nyt vain jäitä hattuun ja järki päähän. Kaikki on hyvässä järjestyksessä täällä henkitasolla vaikka maataso on sekaisin kun koskaan ennen. Hetken heilahdus niin jo vain kelpaa kellistellä sanoo Henrikki ja juoksahtelee toimittamaan asioitaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti