maanantai 11. maaliskuuta 2019

Harjoitusta taajuuksien keskellä

Energia on keskeistä kaikessa ja kaikissa. Energian taajuudet voidaan mitata ja henkisessä työskenteyssä ollaan tekemisissä energioiden laadun eli taajuuksien kanssa. Henkimaailman taajuus on eri kuin tässä fyysisessä tilassa elävien. Miten saada oma energiataso sille taajuudelle, että yhteys henkimaailmaan madollistuu? Miten meediot toimivat? Miten selitetään henkimaailman ilmiöt, jotka tulevat kokemuksiin ns. sattumalta?

Henrikin ilmestyminen tietoisuuteni on mielenkiintoinen asia. Hänen osviittansa osuvat ja uppoavat. Miten toimien tämä on yleensä mahdollista? Kysymyshän on kahdesta hengestä ja heidän välisestä vuorovaikutuksesta, minun kirjurina ja hänen tuottamastaan ilmaisusta. Itse en pyrkinyt tavoittamaan Henrikkiä. Elän elämääni henkitietoisena meediona ja koen, että Henrikki otti henkeeni yhteyttä korkempien tarkoitusten ja tekijöitten vuoksi.

Hän on hyvin aktiivinen ja tunnistan hänen läheisyytensä. Tämä ns. harjoitteleminen on aivan uusi menetelmä, jota hän markkinoi voimakkaasti. Siitä päättelen, että hän on vakuuttunut kyvystävi välittää hänen osviittojaan. Se saa minut hyvin kiitolliseksi, koska henkinen työskentely on minulle elämäntehtävä, jota pyrin tekemään monella eri tapaa.

Harjoitus tekee mestarin, sanoo Henrikki ja nauraa. Hänen huumorinsa on tarttuvaa ja olen saanut palautetta osviittojen lukijoilta, että nauru purskahtaa jostakin käänteestä tai selvityksestä ihan huomaamatta. Nauru ja ilo on merkki kehittyneestä sielusta, joten siltä osin voin olla varma, että Henrikki on hyvä henki.

Harjoitus alkakoon. Se tarkoittaa hyvin kiinteää keskittymistä ja energiatasoissa matkustamista. Minun on siirryttävä tasolta toiselle, että voin kirjoittaa ja kysyä.
____________________________________________

Kysymys: Miten ihminen saa yhteyden henkimaailmaan?

Jahaa, että sellaista halutaan tietää. Ensinnäkin on oivallista selvittää itselle oman hengen tilanne. Mistä sen sitten selvittää on erityisen haastavaa mutta mielenkiintoista. Henkimaailma on henkien asuttama tila. Siis tämä missä minäkin nyt olen, ei ole ruppia eli maallista majaa. Sinä henki asustelet omassa kömpsässäsi ja sen kunto kertoo suoraan, missä kunnossa henkesi on.

Ei tarvitse ihmetellä, jos oma kulkupeli on reissussa rähjääntynyt, niin yhteys tänne voi tuottaa erityistä vaikeutta. Toki henget ovat yhteydessä aina, mutta oikein tahtomisen ja tietämisen kautta rakennettu yhteys on eri juttu. Henget tapaavat toisiaan täällä ja siellä. Minäkin Henrikki olen kirjurin kanssa yhteydessä alvariinsa. Hänen tehtävänsä ei aina ole oikein häävi, koska maaelämä vaatii aina aikaa ja energiaa. Olen yrittänyt hillitä innokkuuttani, mutta kun asiaa on mahdottoman paljon, en tahdo malttaa.

Yhteys henkimaailmaan on ensinnäkin hyvin luonnollista. Siinä ei lopen ole mitään outoa ja peljättävää. Ainoa asia, joka estää luonnollisen yhteyden on ihmiskehossa asuvan hengen vastahakoisuus, luulot, pelot ja ulkoiset tekijät. Miten sitä yhteyttä luodaan muutoin kun hengen voimin! Ensin maaelämän keho kuntoon, tupakat pois ja piiput piiloon, viina ja lääkkeet karanteeniin, asenne avarammaksi ja luulot pois. Luulotautisen ei pitäisi alkaa olemaan yhteyksissä tänne päin. Se on niin, että sekavat vetävät sekavia puoleensa. Mikä siitä tulee? Mahdottoman sakea soppa jota ei syö kukaan, edes Erkki. Joka muuten sattui olemaan naapurini maakodissa, erittäin nuuka ja luulosairas. Ei siitä sen enempää.

Jos siis olette jo yhteydessä sattumoisin henkien kanssa, niin turhaanhan te kyselette tämän systeemin perään? Opetelkaa ottamaan henget vastaan ja oppikaa ottamaan vastaan niitä hyviä hemmoja. Pahiksien kanssa tulee isompia ongelmia. Samansorttiset vetävät samansorttisia puoleensa. Tästä olen jo aiemmin osviittaa antanut. Plussia lisää niin jo vain kuuluvuuskin paranee. Miinukset tekevät häiriötä ja siitä ei hyvää seuraa.

Kysymys: Miten energiat voi oppia tunnistamaan?

Energia on se sinun ilmapiiri eli aura. Kysymys ei nyt ole siitä aurasta, jota vedetään pellolla. Aura on energiaa, voimaa ja sen ilmausta. Olotilan ollessa kuin ossuus kaupan hevosella, niin totta maar aurasi hehkuu ja säkenöi. Maansa myyneen aura ei hehku vaan hiipuu hiipumistaan. Hyvä ettei sammu, koska sitten ollaanki jo kovaa kyytiä hutkahtamassa tännepäin.

Millä tuulella olet nyt? Pahankurisena ja tympääntyneenä? Iloisena ja hyvillä mielillä? Vai jotakin siltä ja väliltä? Se näkyy energioissasi ja tuntuu lähellesi työntyvissä ihmisissäkin. Suhdesoppa on tosi, koska soppa kupposet kiehuskelevat siellä tasaiseen tahtiin. Energiset vaikutukset siellä ottavat mittaa toisistaan.

Tunne itsesi niin tunnet energiat ja hengetkin tulevat tunnetuiksi kaupan tekijäisinä. Voin sen sanoa, että ittensä tuntemiseen menee aikaa ja aikakausia. Ole siis huoletta, jos tänään olet innokas tutustumaan itteesi, niin ei hommat tule loppumaan vielä moneen aikaan. Ennen alkuun pääsyä kannattaa ottaa rennosti, koska urakka tulee ottamaan voimille. Jos nyt oikeasti aiot alkaa opiskelemaan niin muista lähettää tänne yläkertaan pyyntö. Täällä on joutilasta sakkia, jotka rientävät yhdessä tuumin avittamaan sinua. He ovat odottaneet kutsuasi iättömän ajan ja voit vain kuvitella, mikä riemu täällä syntyy, kun päätä nyt sitten ottaa suunnan totuutta kohti.

Meillä on täällä aina juhlat, kun joku maakotilainen lähettää kutsun. Nykysin tahtoo olla juhlia yhtenä solkena ja mikäs sen mukavampaa. Monta vuosituhatta onkin ollut aika hiljaista. Tekeminen ja touhuaminen se pitää hengen virkkuna oli sitten kysymys meistä täällä tai teistä siellä.

Oliskohan tässä nyt tästä asiasta tarpeeksi? Hyvä alku ja kyllä asiat alkavat sujua.

Kysymys: Mikä on luulotaudin merkitys ja seuraus?

No johan lykkäsit kysymyksen. Tämä on sitten viimeinen tällä kertaa. Luulo ei ole koskaan tiedon väärti. Tieto ja ymmärrys ovat tärkeitä terveyden kannalta. Ihminen luulottelee kun ei tiedä ja höystää luulojaan mitä eriskummallisimmilla asioilla. Uskotteko jos sanon, jotta melkein kaikki vaivat ovat luulotautisten keksimiä. Nyt minä pommin poksautin, mutta se on kuulkaa ihan varmasti niin. Se miten tämän asian selvitän, onkin sitten vähän vaativampi juttu.

Voitko sinä ajatella, että ajattelusi ja uskottelusi tekevät elämästäsi sen, mitä se on? Tästä on kokemuksia jokaisella, mutta ihan päätökseen asti sitä asiaa ei ole tajuttu. Luulotauti vaivaa jokaista maaelämää elävää. Tauti on levinnyt joka paikkaan, ihan kaikkeen mahdolliseen. Nyt kun olen täällä tajuan sen mahdottoman luulotautisten määrän, joka kansoittaa maata. Miten luulet muuten asioiden menneen niin vikaan, kuin ne nyt ovat? Luuloja on alettu pitään totena ja niin sitten koko sakki sairastaa.

Kuoleman jälkeen tämä asia valkenee ja järkytys on suuri. Ei ole kumma, että henkihospitaalissa on paikat täynnä. Sekavat luulotautiset täyttävät koko vastaanoton. Toiset eivät tahdo millään tajuta ja heidät sitten palautetaan lähtöasemalle. Ei ihmisen henkeä kukaan voi pakottaa ja sitten se kestää seurauksensa. Ne jotka alkavat tajuamaan saavat hoitoa. jotta luulotauti nujertuu. Tieto on lääke kaikkiin vaivoihin. Tieto on valttia, koska se kumoaa olemattomat höpötykset.

Katseleppa nyt ihan hissukseen omaa itteäsi ja tarkista luulottelujesi sisällöt. Onko kaikki ihan oikein vai olisiko ne vinksallaan johonkin suuntaan? Väitän, että vinksallaan ovat, koska se on hyvin yleistä. On toki niitä harvoja, jotka ovat ponnekkaasti korjanneet vinksauksensa ja etenevät omassa tahdissaan. Niitä ei ole paljoa, mutta suuntaa ovat muuttamassa suuret joukot, niin kuin jo aiemmin totesin.

Nyt on aika sanoa taas näkemisiin ja näkymisiin. Henrikki on tyytyväinen ja menee nyt ottamaan nokoset. Täällä ei nukuta vaan huokaistaan vilvoittavien vetten äärellä. Sitä ei vielä tiedä kenet siellä tapaan, mutta kutina on semmoinen, että jonkun hyvin erityisen.
Henrikki

Harjoitus on päätöksessään. Jos Henrikki meni lepämään niin minä juon nyt kupin kahvia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti