maanantai 14. syyskuuta 2020

Kysymyksiä ja vastauksia

 Kysymyksiä: Onko tarkoitettu, että sinä Henrikki alat puhumaan kirjurin kautta? Mitä pitää huomioida, että asiat menevät oikein? 

Do diin, nyt päästiin itse asiaan, joka on ollut tuloillaan jo jonkin aikaa. Tämä on juurikin se tarkoitus, koska tarpeellisuus on tärkeintä. Miksi tehdä jotakin? Harjoittelu kausi on nyt saatettu päätökseen. Kirjoitukset on tallessa ja niihin voi aina palata ja se on hyvä se. Aika on oikea ja on totisesti hihojen käärimisen aika.

Ei se ole sen kummempaa kun pistää asia kehille, sanoo tässä Henkka, hymyn kare naamavärkissä. Täällä ollaan valmiita ja kaikkihan toimii kun pannan toimimaan.

Sen verran annan tästä osviittaa, että kirjurin tulee huolehtia omasta jaksamisestaan. On nimittäin sen verran usvaa tulossa putkeen, että heikompia voi pyörryttää. Kyllähän tässä rojektissa on täältäkin apujoukkoja ja kaikkihan tapahtuu Jumalallisen järjestyksen mukaan. Huoletta saatte siitä olla, mutta on hyvä tietää, että kaikki pitää ajatella etukäteen ja suunnitella hyvin.

Ensi ilta on ikään kuin sisään ajo. Silloin tasataan ja toimitetaan asiat mallilleen. Ohjauksessa kun ollaan kaikki tyyni niin pannaan juttu niin sanotusti kehille. Ja jotta kuulijat sais parhaan hyödyn niin he voi kysyä Henrikiltä. Yks kysymys kuulijaa kohti ja paperille rustattuna, ettei synny häslinkiä ja kirjuri pysyy taajuuksilla.

Se takki homma oli minun idea. Maaelossa kun menin asioille kirkonkylään ja oli joku tähellisempi juttu, niin puin semmosen palttoon pälle.Tuli jotenkin uskottavampi ja fiinimpi olo. Näytin oikein isäntämieheltä ja sitähän mie olinkin muitten mielestä, omissa silmissä tunsin olevani  huithaapeli, tähtiin tuijottaja ja kuun kuvajaisten perässä juoksija. Siitä sain kyllä oppirahat maksaa, kun en ittiäni uskonut vaan häpeilin enkä kehannut kaikkia ääneen sanoa. En ees silloin kun tiesin aivan tarkkaan, mihin se naapurin poika katosi. Vihjeitä muka vain tuumailin, mutta onneksi edes sen verran, että saatiin poika ehjänä takaisin.

No nyt sitten nämäkin asiat tulee korjattua, kun saan ittäni ilmaista tällä viissiin. Niin se kuulkaa menee, ettei ne työt ja touhut siihen pääty, kun ruppi maahan pannaan. Uus palttoo vain päälle ja menoksi jos asiankohdat on kohdillaan ja tarvittavat tukijoukot avittaa. 

Jo vain tämä aika tuo henkimaailman niin liki maaelon ihmisiä. Tässä sitä sitten aloitetaan sen suuremman mission tekeminen. Kylmäksi ei jää kukaanj 

a Henrikki nauraa ja kiittää. Pidoissa tavataan pikinmiten!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti