lauantai 8. helmikuuta 2020

Vai rakkauven

Kuuleppa tätä, rakkaus on niin laaja ja moni kertainen asia,että Henrikin suuntaus ja suunnitelma sanoa oikeat sanat meni heti hunigolle. Syystä, kun nyt katso kysyjää Henrikin tarkka aistilla, mahtaa alkaa poskia punottamaan. En nyt muuta tarkoita kun, sen että rakkaus on tainnut unohtua tai sitten sen on tarkoituksellisesti haudattu keittiön nurkkaan ja nisutaikinan pyörittämiseen.

Siitä on iloa muille, mutta ei välttämätää kysyjälle, kun se ei oikein sovi sinne sisuskaluihin enempäänsä. Henrikki laskee nyt leikkiä, koska on lupa lasketella, kun vastaan ottajalla on nauru  ja hymy herkässä, ainakin Henrikin suhteen.

Rakkauden perään huhuillessasi mutta toisaalta sen tyhjäksi tekemisessä on ristiriita. Kun et myönnä kaipaavasi ja uskot ettet saa tai kukaan ei sinulle anna, siis tarkoitan rakkauden yhden sortin lmausta, niin miten luulet sen sitten voivan tapahtua? Kiellät ja myönnät, siihen ei ile olemassa muuta reseptiä ko lakkaa hyvä ihminen kieltämästä ja myönny. Kohta kutsu kujerrus on kuultu ja jossakin kohtaa joku katsoo pidempään, hymyn kare suupielissä. Siinä vaiheessa pane mylly pyörimään ja ota viehätysvoima käyttöön. Olet niin upea naisihminen jotta vanha Henrikkikin hymyilee täällä alvariins siihen suuntaan. Et vain tahdo uskoa millään mitään. Oikein vanhankansan luulotauti omasta kelpaamattomuudesta on iskostunut luihin ja ytimiin. Jos et saa itteäs muuttumaan niin ei se rakkaus pääse tulemaan oven suuta pidemmälle, saati sinne asti. Kiertää kaukaa, kun luule tulevansa hylätyksi ennen kuin soidinmenot pääsevät edes alksoittoa pidemmälle. Yksi törähdys kun ei riitä, ehei hyvin pitkäpiimäiseksi se menee pakosta.

Nyt Herikki haluaa sanoa, jotta nyt se nokka kohti kevättä. Mitä niitä menneitä enää mietit, pistä tuulemaan ja ala uskoa itteesi. Olet melkoinen voiman pesä ja luulottelut saa loppua. tulet kyllä huomaamaan kun ilmapiiri muuttuu. Ota ilo irti ja anna palaa, et ole liian vanha etkä rupsahtanut, sopivasti pyöreä.

Jopas tässä Henrikkikin lämpiää näille puheille. Sekin on ihan elämän merkki. Elossahan tässä ollaan vaikka vähän eri osoitteissa elellään.

Uskot nyt siihen rakkauden parantavaan voimaan ja sillä siisti. Rattaat pyörii jo, tuloksia on ilmassa sano vanhan Henrikin sanoneen ja ilmi tuoneen.
HENRIKKI


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti