torstai 27. elokuuta 2020

Heikottaa Henrikkiäkin

 No johan on markkinat, kaiken tämän keskellä. Nyt ei Henrikkikään oikein tiedä miten sanansa asettelisi, että tulisi oikea asia esille, oikeassa valossa. Sekamelska on sitä luokkaa, ettei ole kumma jos ihmiset putoaa kärryiltä tai kaatua kumahtavat suorilta jaloilta. 

Tekisi mieli sanoa, niin kuin maaelossa rakastava äiti tai isä sanoo, voi lapsi kullat ottakaa rauhallisesti nyt. Mitään ylimääräistä ei enää elämään. Ylimääräisen ottaminen voi viedä jalat alta, unet pois silmiltä ja hermot. Hermojen kiristys kiristää koko kehon ja mielen särkyminen vie koko lopun.

Olisi syytä mennä paikkaan jossa saa olla köllöttää ihan rauhassa. Toisaalta ei kannata ihan itsekseen jäädä marmattamaan, koska asiat saavat liian suuren merkityksen. Oman pään pörinä kasvaa niin, ettei muusta tiedä. Maailma on menollaan nurin, ei se mikä on ollut piilossa tulla työntyy esiin, ja se mikä on ollut esillä menee piiloon. Nyt sitten on oltava tarkkana. 

Pimennon kanssa ikänsä hääränneet omistavat paljon ja kaikkea. Heidän juonensa ovat kavalista kavalampia. Tavallinen tallaaja ei voi ymmärtää sitä eikä kyllä tätäkään. Hullutuksenahan he pitävät totuutta, kun eivät le koskaan vaivautuneet ottamaan selvää asioiden syvemmistä laidoista. Ja tähän kohtssn ne vihulaiset iskevät. Tietämättömiin perässä kulkijoihin, jotka eivät halua herätä. He voivat pitää suurta ääntä mutta juosta kipittävät oikoseltaan milloin piikkien milloin minkäkin pillerin perässä. Suurin romahdus tulee siltä suunnalta. Monta on jotka eivät selviä tästä. Mutta muistetaan, jotta kaikista pidetään kuitenkin huoli ja jokainen kohtaa oman itsensä lopulta.

Henrikkiä vähän surettaa kun eksytyksen henget on piirittäneet rakkaita lapsia jo jonkun aikaa. Mutta nyt on paremmat ajat niiden suhteen. Auttajat tulivat ajoissa paikaille ja Henrikki pitää kyllä omalta osaltaan huolen. Kuitenkin jokaisen pitäisi ottaa oma koppa haltuunsa ja lopettaa se Jeesustelu, vaikka Jeesus onkin hyvä tyyppi. Hänen valonsa se tässä kirkastuu ja kirkastuttaa kaikkia meitä. Siitä avusta saatte olla varmoja kunhan vain käännätte kuulolaitteenne oikeaan suuntaan, niin jo vain tohinan seasta alkaa opastusta kuulua.

Perhekuntia kootaan yhteen ja se on hyvä asia. Sukulaisilla kun on samaa energiaa ja toivottavsti halua auttaa heikompia. Jos ei sitä ole, niin antaa sitten sukulaistenkin mennä menojaan. Nille kun ei voi kukaan mitään. Uskoa pitää, että kun parhaansa tekee niin enempää ei kertakaikkiaan voi. Kipeää se tulee käymään joka tapauksessa, mutta henkimaailman Henrikit on hereillä ja meitä on paljon...

Tämä puhdistusohjelma on tarkoin suunniteltu operaatio. Henrikki on oppinut uusia sanoja ja vähän tässä hykerryttää, kun olen onnistunut hommassani oikein kiitettävällä tavalla. Pääsen uusiin uriin ja se vasta on mielenkiintoista. Älkää olko milläsinkään, auttelen kyllä edelleen ja saan apujoukkoja. Ihan tässä hykerryttää kunhan saan teidät pidettyä aisoissa tai asioissa oikealla taajuudella. Oikea taajuus ei tuota tuskaa, se vain vähän kipristää. 

Uskokaa lapset uskokaa totuuteen. Nähkää kuinka asiat järjestyvät hyvin, se mikä mielestänne ei ole hyvin, muuttakaa sitä hyvän sään aikana. Miksi odotella poutaa kun tieto on jo nyt käytössä? Odottavan aika käy pitkäksi ja miettiminen muuttuu jahkaamiseksi. Jahkaaminen juurruttaa kaikki väärään kohtaan ja kova on homma kiskoa ihmispolo lentohiekasta tai suon silmäkkeestä, kun pinnalla ei ole muuta kuin hiustupsu tai ei sitäkään.

Rukouksesta on maininnut ja ehken paasannut lukemattomat kerrat. Mitä sen suhteen pitäisi tehdä? No pertana vieköön rukoilla. Rumia sanoja ei käytetä täällä vaan teille voin sen esittää, kun ei tahdo tavallinen puhe tehdä tehtäväänsä millään. Aamulla ensimmäisenä, päivällä ja ilalla viimeisenä. Jos tulee mieleen välilläkin, se ei ole  pahasta. Ja hyvää tässä kaivataan, yhteistä hyvää.

Ollaan hereillä mutta nukutaan yöt Herran rauhassa. Jaksetaan sitten uurastaa koska se aika alkaa olla totisesti lähellä. Miten ne suut sitten tällätään, kun pussin pohjat kollottaa ja jakaa pitäisi puutteen alaisille.

Johan tässä tätä tuli, olkaa varovaisia ja pitäkää Jumala mielessä. Vielä vähän aikaa ja sitten nähdään miten äijän käy. Äijällä tarkoitan nyt meitä ja teitä, samasta hengestä eläviä.

Henrikki rukoilee järjen valoa ja hoksottimien terävyyttä. Älkää eksykö kaidalta polulta. Olette jo sen verran edenneet ettei enää pidä pudota romahtaa. Amen ja Henrikki kiittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti