tiistai 11. kesäkuuta 2019

Verkkoja esille ja vesille?

Nyt Henrikillä, täältä sfääreistä, on tärkeää asiaa. Olen ihan ymmyrkäisenä näiden verkostojen kanssa. Teillä siellä on menossa mahdoton verkostojen seka sotku, anteeksi nyt vain. Jos kattelen näitä meidän verkostoja, kaikki menee täällä tiettyjen normien mukaan, joista ei voi olla pokkeuksia. Verkostot toimivat siellä olevien henkien energioiden mukaan. Tietämättömät eli henkeen vielä heräämättömät eivät voi ilmaista itseään henkisesti vironneitten kanssa ja kesken. Ne operoi jokainen omassa lajissaan, omiensa kanssa ja kesken. Toki ne voivat pyrkiä huseeraamaan siellä sun täällä, mutta niiden ajatuksien juoksut eivät mene läpi. Ne palaa aina lähettäjälleen tai voidaan sanoa, jotta verkko varattu, yhteyttä ei ole. Joskus voi olla, että kirkkaat ottavat ohjat käsiin ja koettelevat henkien totuudellisuutta. Siinä sitä sitten onkin todellisessa tulikasteessa, valehtelu ja kieroilu ei kannata eikä mene läpi, vaikka kuinka yrittäisi tehdä positiivista vaikutusta. Ihmeellinen on tuo laser säde jolla läpivalaistaan jokaista vuorollaan. Sieltä ne pongahtaa esille kaikki, joka ainoa totuuden vastainen ajatus, teoista puhumattakaan.

No, nyt siellä maaelossa kaikki pääsee läpi ja sekös aiheuttaa mahdottomasti hämminkiä hyvä uskoisten hölmöjen leirissä. Henrikki on pahoillaan, kun näkee ja kuulee, että hyvä ihminen on tullut huijatuksi rikollisten toimesta. Rikoliseksi ihmisen tekee hänen pyrkimys käyttää hyväksi tai hyötyä toisen ihmisen hyväuskoisuutta. Olipa kyseessä raha tai ruoka ja mikä vielä pahempaa rakkaus. Ihminen niin mieluusti haluaa kuulla lepertelyä, koska kokee ittensä jotenkin puutteelliseksi tai riittämättömksi. Semmonen ihminen hamuaa jotakin luittensa ympärille, olkoon se sitten ryövärin imartelu tai rosvon toiveet saada irti viimeisetkin tuhkat pesästä. Omantunnon ääni on poistettu käytöstä tuon tyyppiseltä, mutta on hyvä muistaa, että jokainen saa ansionsa mukaan. Kova on kolhu ja koulu edessä niillä, jotka eivät erota toisen omaa vaan kuvittelevat kaiken kuuluvan automaattisesti itselleen. Itse taivaan kirkkaat tulevat esittämään maskulapun ja sen voin sanoa, että olen totisesti nähnyt semmoisia laskuja, että niistä ei yhdessä elämässä eikä sadassakaan selvitä. Kipeää tulee käymään ja syystä. Niin se oikeudenmukaisuus toimii täällä ja toimeenpano paikka on osaksi siellä, mutta on niitä toki tukalampiakin paikkoja, mutta niistä, en tiedä enkä ala tässä sitä slostelemaan.

No, kun kerran verkostoissa ollaan, niin puhutaan ihmiselle, joka siellä odottaa komenntia.Voipi olla, että sen muutaman hyvän sanan sanominen valostuttaa toisen elämää viikko kausia. Eihän se tarkoita sitä, että että hynttyitä ruvetaan oitis yhteen lyömään. Eihän se ole siellä mahdollistakaan, kun toinen on pohjois navalla ja toinen seilaa ties millä merillä. Kukaanhan ei voi tietää, mitä siitä voi seurata, koska tahtomisen kauttahan ratkaisut syntyvät. Ei pelkän haahuilun eikä unelmoinnin kautta.

Jos nyt kerran siellä on joku tyyppi, puhukaa sille asiaa. Lätinät kannattaa unohtaa ja osata erotella, ketkä sitä matalaa tai helppoa puhetta pitävät yllä. Antaa niitten löytää vertaisensa lätisiät, ne ei herran huonetta rakkenna eivätkä omaansakkaan. Kunhan viettävät tylsää aikaansa, tylsien juttujen parissa ja nauraa kihertävät, kun eivät muuhun kykene.

Henrikki seuraa tällä hetkellä montaa eri verkostoa ja ihmisiä siellä. Se on kuulkaa puuhaa, johon en elläissäni olis uskonu joutuvani. Eikähän silloin muita verkkoja ollu, ku sotkuun menneet kalaverkot, joita setvittiin päivätolkulla, kun liian iso kala oli temponu sen sekaisin. Kynnet oli verillä monta kertaa, mutta niin vain satavuotias isävainajan kalaverkko täytti tehtäväänsä.

Nyky ajan verkostot ovat erin sorttisia. Kuitenkin ne ovat tämän ajan ihmisten kohtaamis paikkoja. Jos siellä on totuutta viljelevä iminen, niin moni saa niistä jutuista pohdittavaa. Se on hyvä se, koska liian paljon on sitä humpuukia. Ole vain kuulolla ittes kanssa, ettei pää mene pyörälle, koska arki on kuitenkin se totinen tosi. Verkostoissa voi päästä kohtaamaan aivan erilaisia ihmisiä ja sekös tuo näköalaa. Ajatteleminen on luovaa työtä ja sen harjoittaminen on aina kasvuksi.

No annahan katsoa miten äijän tai ämmän käy. Kaikki elementit kun ovat kohdillaan, niin sitä ei tiedä vaikka häitä tässä päästään juhlimaan jollakin tasolla. Siittä ei ole tietoa kuka on sulhanen ja kuka on morsian, mutta kylläpä ne sen sydämmessään pistona tuntevat, joilla on meneillään sen suuntainen rosessi. Ihminen on ihmistä varten. Ja henki se elävässä kulkee, joten ollaan hengessä vahvoja niin elämäkin järjestyy parhaalla tavalla.

SII JUU sanoo Henrikki ja lähtee nyt verkoille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti